Elon Musk elhalgattatja a kritikusokat

Aaron Greenspan eddig a Twittert figyelte, és összegyűjtötte a Teslát vagy Musk-ot érintő kritikákat. A weboldalán egy helyen megtalálható az összes panasz és információk jogi eljárásokról, plusz elemzések.

Júnus 13-án a twitter felfüggesztette Greenspan felhasználói fiókjait.

A cikkben ezen az eseten kívül érdekes példák vannak arra is, hogyan lépett fel Musk a Twitter megvásárlása előtt a kritikusokkal szemben. A minta kb. így nézett ki: monitorozta a Twittert, ha valaki rendszeresen negatívan írt pl. a Tesláról, akkor kiderítette, hogy ki a fiók tulajdonosa, majd kapcsolatba lépett az embert foglalkoztató cég vezetésével, és bemószerolta.

Hozzászólások

Szólásszabadság = mindenki szólhat, akinek szabad.

"elhallgattatja", tudjunk már magyarul! 

Mégiscsak egy rabszolgatartó* gyermeke aki maga is rabszolgatartó*.

Szerkesztve: 2023. 06. 29., cs – 17:17

Aaron Greenspan, aki a kamu alapítványából rendszeresen hamis feljelentésekkel szórakoztatja a rendőrséget és bíróságot már évek óta?
Aki az erről szóló beszámolókat hamis DMCA takedown request-ekkel szedeti le az internetről?

Nem egy kritikusról van szó, hanem egy pszichopatáról, aki hol Zuckerberget pereli, mert szerintő tőle lopta el a facebookot, hol Elon Muskkal szemben indít hamis pereket, amelyekt nem győz a bíróság visszadobálni. Még a Columbia Picturest is perelte a facebook film miatt, mert szerinte ő írta a történetét :D Ja és éppen ő az, aki fenyegette és zaklatta egyik srácot, annak szüleit, a munkaadóját.
 

https://www.cbsnews.com/texas/news/lawsuit-against-elon-musk-tesla-and-…
https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/social-network…
https://wholemars.net/2020/12/13/aaron-greenspan-intro/
https://wholemars.net/2020/12/24/chapter-6-aaron-jacob-greenspan/
https://twitter.com/WholeMarsBlog/status/1415568389569847299

Megint doxxing miatt tiltották le?

Ez onnantól nem számít, hogy Must azt mondta, azért veszi meg a Twittert, hogy bárki bármit mondhasson, cenzúra és kitiltás nélkül.

Ez az ötlete már akkor is pont ezért volt hülyeség, mert a valóságban nem működőképest a bárki bármit mondhat, mert aránylag sokszor lesz belőle komolyabb baj... És ezzel nem cenzúra párti vagyok (azt pláne nem tudnám, ki döntse el, mi jelenhet meg), csak ugye a történelemban vannak komoly pédák, kinek mit nem szabadott volna hagyni mondani nagy közönség előtt...

Bárki bármit a törvény által megadott határokon belül. Ha nem tetszik, hogy megjelenik valami, akkor szigorítsanak a törvényeken. Ezt mondja.

A doxxing - harassment nem legális. A hazug média által most "prominent critic" jelzővel aposztrofált csávó ellen távoltartási végzés is született már a zaklatási ügyeiért.  

A doxxing - harassment nem legális. A hazug média által most "prominent critic" jelzővel aposztrofált csávó ellen távoltartási végzés is született már a zaklatási ügyeiért.  

 

Csak szőr mentén:

Tavaly Elon valamikor posztolta a Twitteren, hogy keresi ennek az urgenek a nevet lakcimet (aki tudja jelentkezzen), mert turhetetlem, hogy a csaladjara tamadott, es az auto motorhaztetojet fogta, hogy ne tudjanak tavozni.

(egy motorhaztetot fogo ficko volt a kepen)

 

Itt par dolog volt visszas: hogy jon ahhoz, hogy a twittert rendorsegkent hasznalja, raadasul bemondasra?

Meg miert kell neki a nev+cim? Meg akarja fenyegetni?

 

Osztan, amikor mar elult az ugy, akkor raakadtam a bírósági keresetre, amit a ficko tett, mivel Musk egyik biztonsagi ore veletlenul elutotte. Es az egesz Elonkas akcio, csak azert kellett, hogy megfelemlitsek a fickot.

 

Noh ennyit a doxxingrol meg Elonkarol.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

a doxxing az, amikor közzéteszed valakinek a lakcímét, hogy ráuszítsd az agyatlan hordádat. Kérni, hogy aki tudja, hogy ki az, az küldje el neki privátban - hogy feljelenthesse - az nem doxxing. Sőt, ha tanút keres, az meg pláne nem doxxing.

Van valami közösségellenes médiás agyrák az emberekben, hogy birkák?

Úgy látszik, twitter account nélkül ezt nem lehet megnézni.

Remélem, elterjed ez a korlátozás, és így itt a hupon se jelennek majd meg a twitterről betöltött képek nekem.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Amatőr, mert ha nem akarná h. a plebs tudjon rá reagálni, csak be kellene pipálnia h. csak a tweet-ben megemlített résztvevők tudnak rá reagálni, mindenki másnak kuss. Nem tudom ezt kinek címezte, ők még persze vissza tudnának trollkodni neki. De nyilvánvalóa  csak a cirkusz és a szórakoztatás volt a célja az üzenetnek.

Ugyan már, ez mind ki van mérve, hogy mit írhat ki mielőtt kiírja.

Angolul írta (meg úgy az összes tweetjét angolul írja, ami twitterre megy ki), szóval nem neked vagy nekem szólt az az üzenet, hanem pl a külföldi putyinista/trumpista híveknek && egyéb EU ellenző embereknek. Nyilván ezeknek fogalmuk sincs, mi az a hatvanpuszta ezért leszarja azokat a kommenteket.