A kínai innovációkról ...

Hozzászólások

“Biztos” betenném oda a kezem :)

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Pedig eljön az idő, amikor nem a kezed fogod betenni, hanem a robot tesz beléd a kezét. Ha az agyamban kéne turkálni, akkor lehet jobban megbíznék egy robot doktorban, mint egy remegő kezű orvosbáróban.

Amikor a szemet műtötték lézerrel, azt is robot irányította, nem egy hentes.

trey @ gépház

Az orvosbárós általánosítást annyira nem vágom, de ha nem random orvosról beszélünk, hanem én mutathatok a kiválasztottra.. akkor én tudok olyan orvos(oka)t akiben jobban megbízok, mint az űrtechnikában. Tudok akár agysebészt is, apámon elég jó melót végzett. A sasszem-műtéted nem jó hasonlat, mert azt eleve erre van már terelve manapság.

Szóval ahol van kézi beavatkozási lehetőség, ott tutira nem fogom robotnak adni az alkatrészem, és biztosan nem fogom betenni egy zárt dobozba a karomat sem, hogy tűvel szurkáljon. Ez annyira biztos, mint ahogyan most gépelek. Nekem pont megfelel, ahogy ~Mancika néni vénát szúr, nem szokott elpukkanni az erem és nem szoktak bénázni sem velem. Lehet szerencsém van, de sosem az orvos munkájával van/volt bajom, hanem a stílussal és körítéssel.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Pedig ha ismernél, akkor élőben is hallhatnád ... kollégákkal, haverokkal napi szinten beszélünk így. Tudod, ez a vidék íze ... Mem csak -ba, -bezünk trollba, hanem -bűzünk is!

Valamibű ... vasbú van ... stb.

trey @ gépház

"ahol van kézi beavatkozási lehetőség, ott tutira nem fogom robotnak adni"

Majd ha nem lesz, akkor röptében eldöntöm, hogy megdeglek vagy mégis jöhet a robotika **. Egyelőre szerencsére nincs ilyen helyzet. BTW ha technofób betegségem van, akkor vállalom. Túl van már tolva régesrég a technika, ezt a bejegyzést is olyan PC-ről írom, amire a NASA 10 éve csettintett volna s csak ebben az irodában van belőle 6db. A seggünket nyalja technika mindenhol, még a budiban is. Majd ha egyszer megakad a seggnyalás, lesz nagy sírás-rívás.. persze nem nálam.

** Érdekes, hogy a nanorobotika nem zavar. Nem értem miért.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

do{
szijja_kend_erosen();
ezt_meg_szorijja();
}while();

:D

Erről a szovjet, utcai borotváló gép jut eszembe, aminél a különböző fejforma csak az első esetben probléma.