[pol] Paks gebasz

Hozzászólások

ez 3 hetes hír, olvastam akkor is. mondjuk nem tudunk többet azóta sem a háttérről

Megneztem a miniszteri valaszlevelet, es a legalja.

Van egy konkret kerdes, mi volt pakson, miert allt le az 1-es blokk.

A valaszlevelben:

nem túl hiteles, amikor az. MSZP és személy szerint Ön az ellátásbiztonságért aggódik. Amikor az Önök pártja vezetésével a baloldal kormányzott, felelötlenül külföldi kézbe adták az energiavállalatokat és a földgáztárolókat, igy tizenötször emelkedtek az energiaárak

Mi a fasz? Erre nincs mit reagalni. Ha kipukkantjak az egyik blokkot, akkor a lakossagot majd ugy fogjak tajekztatni, hogy az MSZP kormanyzasa ...

 

Hogy jon ide? A kerdesre kene valaszolni. Mi tortent, miert indult ujra csak 2 nap mulva, van-e sugarszennyezes eselye.

 

Bicskanyitogato stilus.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Aha és ti ?

Bár Orbán Viktor mostanáig tagadta, a Direkt36 az Expressoval és a Le Monde című francia lappal közösen kiderítette, hogy magyar kormányközeli körök vették meg a havi 145 millió nézőt megszólító Euronews európai hírcsatornát. ...

A Direkt36 birtokába került iratok bizonyítják, hogy a 45 millió eurót (jelenlegi árfolyamon 17,5 milliárd forintot) egy magyar állami tőkealap biztosította. 

vs

Átmenetileg bezár a szülészet a keszthelyi kórházban

Szóval akkor ki is dolgozik Magyarországért ? :D

Fedora 38, Thinkpad x280

Az csak azt mutatja, hogy a te fajtád megvehető 1 zsák krumplival vagy 5% nyugdíjemeléssel, valamint M1 + origo val.

lásd: https://www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs

Persze ahol kicsit jobban élnek (nem elég a zsák krumpli), műveltebbek tájékozottabbak (nemcsak origo, M1 et olvasnak) mint pl.: Budapest, ott még egy olyan szerencsétlen is leveri a fidesz jelöltjeit mint karigeri ...

Fedora 38, Thinkpad x280

A fajtádra jellemző módon ostobán összekeversz két dolgot: azt, amikor valaki a saját gyér teljesítménye mellett mutogat másokra, és azt, amikor valaki verseny(ek) győzteseként teszi. Utóbbi elsősorban erkölcsi kérdés, előbbi turbókommunista gyakorlat viszont a versenyt mint a biológiai és emberi világ alapvető alkotóját köpi szembe.

:)

 valaki verseny(ek) győzteseként teszi.

Milyen versenyre gondolsz ? Konkrétumokat kérnék !  Esetleg a rekord inflációra gondolsz ?

Esetleg arra hogy 13 évnyi általad is említett 2/3-os tejhatalmi kormányzás után  erre futotta:

. Az MNB Versenyképességi Indexe szerint 2023-ban az EU 27 tagállama között Magyarország a 19. helyen végzett, amivel az ország versenyképessége kicsivel a visegrádi országok átlaga alá csúszott.

Vagy a másik:

 turbókommunista gyakorlat

Pontosan ez van most, meg kell nézni egy mai M1 es riportot, kormánymédiát, és egy 50-es 60-as évekbeli filmhíradot, nincsen különbség :D

A kelet jó, a kelet szép (akkor szovjetek, most kína oroszok stb), A nyugat rossz, a nyugat haldoklik. És népünk győzni fog stb. :D

Vicc, persze a te fajtádnak   ahova tartozol (1 zsák krumpliért megvehető a szavazata) ennyi bőven elég is ... :D 

Fedora 38, Thinkpad x280

Nem, ez csak azt mutatja, hogy ott, nem a magadfajta 1 zsák krumpliért megvehető emberek élnek ...

Nem, ez a munkátok értékét mutatja. Az ismert tényekből és a munkátok értékéből következtetni lehet a befektetett munkátok mennyiségére ill. hatékonyságára.

Egy személyes példa: a lakóhelyemen eddig csak ~jobboldali szereplők szórólapoztak az önkormányzati választás kapcsán. A térdelő fajtádnak nincs mondanivalója? Nincs pár önkéntesetek, akik lefénymásolják és bedobálják a postaládákba a papírokat? Vagy szórólapozó emberetek lenne, de a mondanivalótokat megint az ellenfelek gondolatai függvényében ill. ellenében akarjátok megfogalmazni, mert semmiféle saját gondolatotok nincs a külföldről benyelt szeméten kívül?

:)

ellenében akarjátok megfogalmazni, mert semmiféle saját gondolatotok nincs a külföldről benyelt szeméten kívül?

Aha, konkrétumok ? Mert a magadfajtának az aktuális mondanivalója még mindig a 14 éve benyelt mantra :D

Szentkirályi Alexandra kampánya: villanykörte és gyurcsányozás

ennyi telik 14 év után :D

Fedora 38, Thinkpad x280

Tán nem igaz,

Nem :D

Már 2022 ben is volt :  https://www.szabadeuropa.hu/a/ellenzek-program-kormanyprogram-marki-zay…

Ezalatt mit kaptunk a fajtádtól ? Rekord infláció, Rekord államadósság, Versenyképességi csökkenés  

Sebaj, a lényeg hogy előre megyünk :DDDD 

Fedora 38, Thinkpad x280

Biztos ezt az írást akartad linkelni? Csak azért kérdezem, mert már az első bekezdés első mondatában hazugság szerepel: "orosz és a kínai fókuszú külpolitika".

Aztán van egy ilyen is: "A 72 oldalas dokumentum csak a főbb irányokat adja meg. Azaz nem tették mellé, hogy a lépéseik mennyibe kerülnének vagy hogy pontosan hogy nézne ki egy-egy átláthatóbb, hatékonyabb vagy a kormánytól függetlenebb szervezet vagy folyamat." Értem én, hogy az álomvilágotokban nem annyira fontos a dolgok értéke, ára, hogyanja és mikéntje, de a valóságban bizony az. Másképpen: a legtöbb bank/befektető elhajt a faszba, ha a csodálatosnak vélt vízióidra megalapozott pénzügyi elképzelések nélkül kérsz hitelt (gyk. bizalmat).

:)

Értem én, hogy az álomvilágotokban nem annyira fontos a dolgok értéke, ára, hogyanja és mikéntje, de a valóságban bizony az. Másképpen: a legtöbb bank/befektető elhajt a faszba, ha a csodálatosnak vélt vízióidra megalapozott pénzügyi elképzelések nélkül kérsz hitelt (gyk. bizalmat).

Hát igen a valóság, meg elhajt a bank :D

Európai Bizottság: a magyar kormány a hitelt sem kapja meg addig, amíg nem jut dűlőre az Unióval a jogállamisági kérdésekben

Így gondoltad az álomvilágot (ország vezetése), és hogy közbe meg elhajtanak ?

Értem én, hogy a fajtád mai napig is csak azzal tud előrukkolni, hogy gyurcsány, soros, brüsszel, dollárbaloldal, ellenzék hibás stb.

Pedig tőled is vártam volna, hogy akkor ha már a valóság miért rekord magas nálunk az infláció ? Államadósság is alakul, MNB jelentése szerint versenyképességben megyünk a béka segge alá. Belső kép ?  Koráházi osztályok függesztik fel a működésüket, vagy be is zárják. Oktatásban nemzetközi tesztek alapján is elindultunk lefele (érhtető, mert kell a fajtádbelit kinevelni, hogy aztán 1 zsák krumpliért megvehető legyen). Ahogy már az átkosban is kezdünk megint a vas és acél országa lenni, csak vas és acél helyett akkumulátor gyárak lesznek. (Ami azért jóval mérgezőbb mindenre is nézve, mint mondjuk egy acélművek) 

Persze, hogy legyen pozitívum is, a NER szépen gazdagodik, milliárdos jachtokon, pihenik ki a munkájuk fenti gyümölcsét. A jó kis adófizetők pénzéből (fajtádéből is), vesznek luxus ingatlanokat, a nagy almában, magánrepcsizgetnek, helikoptereznek stbstb

14 év és sok 2/3, hozadéka. 1-2 választás megnyeréi krumplival és hasonló demokratikus eszközökkel, és eljön még az Éljen ... Éljen ... Éljen ... szöveg is ...

Fedora 38, Thinkpad x280

Így gondoltad az álomvilágot (ország vezetése), és hogy közbe meg elhajtanak ?

Javaslom, kérdezd hory elvtársadat, hogy hogyan is van az az ajándék pénz. ;)

 

Értem én, hogy a fajtád mai napig is csak azzal tud előrukkolni, hogy gyurcsány, soros, brüsszel, dollárbaloldal, ellenzék hibás stb.

Ezek közül én melyiket írtam? :o

 

Pedig tőled is vártam volna, hogy akkor ha már a valóság miért rekord magas nálunk az infláció ?

Mert a nagyszerű fajtád nem dolgozott azért, hogy megnyerje a választást. Pedig tényleg annyira de annyira csodálatosan kimagasló emberek, tehetségek vagytok, hogy arra szavak sincsenek.

 

14 év és sok 2/3, hozadéka.

A fajtád lustaságáról és ostobaságáról rajtatok kívül senki nem tehet. Amint látod, én támogatlak titeket.

:)

Javaslom, kérdezd hory elvtársadat, hogy hogyan is van az az ajándék pénz. ;)

Csak úgy, ahogy a fajtád osztogatja országon belül, persze az nem gond, csak akkor ha más is így tesz  ??

Ezek közül én melyiket írtam? :o

A fajtád, amibe te is benne vagy.

Mert a nagyszerű fajtád nem dolgozott azért, hogy megnyerje a választást. Pedig tényleg annyira de annyira csodálatosan kimagasló emberek, tehetségek vagytok, hogy arra szavak sincsenek.

Ezekre nincsenek szavak, se már. Mondjuk csak az amit a fajtád mantráz lásd fentebb :D

A fajtád lustaságáról és ostobaságáról rajtatok kívül senki nem tehet. Amint látod, én támogatlak titeket.

Vagy, csak mert az M1 / origo stb nem közli hitelesen a dolgokat ? Amit igen arra is csak annyit mondanak, hogy Soros, gyurcsány, brüsszel stb ?  (kedvencem mikor a tanárok fizuja brüsszeli pénzektől függ, persze nem csoda, mert az adóból befojt pénzt NER nek kell adni, lásd pl.: Elios ...)

Fedora 38, Thinkpad x280

Csak úgy, ahogy a fajtád osztogatja országon belül, persze az nem gond, csak akkor ha más is így tesz  ??

Kérlek, ne nekem kelljen kinyomozni, hogy hol vesztél el.

 

A fajtád, amibe te is benne vagy.

He?

 

Ezekre nincsenek szavak, se már.

Én is kb. ezt írtam.

 

Mondjuk csak az amit a fajtád mantráz lásd fentebb

Arra a tényre gondolsz, hogy sorban négy kétharmadot adtatok Orbánéknak? Ezt én addig hajigálom a fejetekhez, amíg fel nem fogjátok, mit jelent. Persze lehet, hogy előbb halok meg, mint hogy belőletek gondolkodó ember legyen, de majd meglátjuk. Nem mondok le rólatok.

 

Vagy, csak mert az M1 / origo stb nem közli hitelesen a dolgokat ?

Bár ezeket nem igazán követem, de máshol sem írnak rólatok igazán megnyerő dolgokat.

 

Amit igen arra is csak annyit mondanak, hogy Soros, gyurcsány, brüsszel stb ?

Arról nem az Origo vagy az M1 tehet, ha ti letérdeltek az általad felsoroltak elé. Legyenek önálló gondolataitok, hogy a kívülállók lássák rajtatok, hogy nem a szarevő gecik csicskái vagytok! Mi ebben olyan nehéz?

Egyébként Orbánék annyiban is okosabbak nálatok, hogy képesek egyszerre több ellenfelet megnevezni, míg a fajtád csak annyit tud mondani: Orbán.

:)

Arra a tényre gondolsz, hogy sorban négy kétharmadot adtatok Orbánéknak? Ezt én addig hajigálom a fejetekhez, amíg fel nem fogjátok, mit jelent. Persze lehet, hogy előbb halok meg, mint hogy belőletek gondolkodó ember legyen, de majd meglátjuk. Nem mondok le rólatok.

Látom már elfelejtetted ki adták a 2/3 adot, de újra belinkelem végül is a te fajtád :D  https://www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs  Nekik/nektek fajtádnak elég a zsák krumpli hogy a narancs mellé tegye a voksát. Az meg más téma, fidesz úgy variálja a szabályokat választások előtt ahogy neki jó, aztán a ledaótt 55% ból hipp hopp 2/3 ad lesz.  

 Legyenek önálló gondolataitok, hogy a kívülállók lássák rajtatok, hogy nem a szarevő gecik csicskái vagytok! Mi ebben olyan nehéz?

Ezzel arra célzól hogy a fajtád, nem térdel ? Csak pár szó, Oroszország, putyin, kína, törökök és ki tudja milyen 3. világrendbeli államok ahol lábbal tiporják az emberi jogokat ?

Egyébként Orbánék annyiban is okosabbak nálatok, hogy képesek egyszerre több ellenfelet megnevezni, míg a fajtád csak annyit tud mondani: Orbán.

Ez nem, nehéz mert lassan már mindenki is ellenfél, kivéve azok a "baráti" országok, ahol az emberi jogok csak szitokszó (Orbán, és fajtád szerint), csak tudod ha egyirányú úton mindenki veled jön szembe nem a többi hülye :D

Fedora 38, Thinkpad x280

Látom már elfelejtetted ki adták a 2/3 adot, de újra belinkelem végül is a te fajtád :D  https://www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs  Nekik/nektek fajtádnak elég a zsák krumpli hogy a narancs mellé tegye a voksát.

Még becslések szerint sincs annyi etnikai/társadalmi cigány összesen, amennyivel 2022-ben a Fidesz több listás szavazatot kapott az ún. "összefogásnál". A számok annyira makacs dolgok, hogy a fajtád 2022-ben sem mert szólni róluk: te magad hoztad ide feljebb.

 

Ezzel arra célzól hogy a fajtád, nem térdel ?

Önként nem.

 

Csak pár szó, Oroszország, putyin, kína, törökök és ki tudja milyen 3. világrendbeli államok ahol lábbal tiporják az emberi jogokat ?

Ezek valóban csupán szavak.

Van mondanivalód is, vagy csak a mélyen magadba szívott 444-es mantrát idézted? Megjegyzem, nemrég még kritikával tekintettél az ilyesmire.

 

Ez nem, nehéz mert lassan már mindenki is ellenfél

Állítólag a fajtád tagjai képesek a kritikus gondolkodásra, és vannak önálló gondolataitok. Egyszer megmutathatná valamelyikőtök, hogy legalább rá igaz ez az általános hazugságotok.

 

kivéve azok a "baráti" országok, ahol az emberi jogok csak szitokszó (Orbán, és fajtád szerint)

Nekem úgy tűnik, szerinted van így, de természetesen szívesen fogadom, ha iderakod a releváns idézeteket Orbántól ill. tőlem.

 

csak tudod ha egyirányú úton mindenki veled jön szembe nem a többi hülye

Kár, hogy a nagy "mindig más a hibásozásotok" közben nem ismeritek fel, hogyan igaz ez rátok a sorozatban négy orbáni kétharmad kapcsán...

:)

Még becslések szerint sincs annyi etnikai/társadalmi cigány összesen

Az, hogy mennyien vallják magukat cigánynak és valóságban mennyien vannak 2 külön dolog ...  Ez talán közelebb visz a valósághoz: https://telex.hu/belfold/2023/09/27/nemzetisegek-romak-nepszamlalas

Szóval 2012 es becslés szerint is majd 700e lehettek, és mint tudjuk ott nem az 1-2 gyerek a menő családonként ...  plusz a videóban bőven voltak nem csak romák, hanem hasonló fajtabeli akik megvehetőek krumpliért, és belőlük se 100e van az országban ...  Ezen fajtádbeli emberek megnyerésével / megtévesztésével bármilyen választás behúzható. Ezt ismerte fel a fidesz, 2002 bukás után ... így a következő választás is garantált 1-2 zsák krumpli és kész. Persze Budapest más, ott azért mint fentebb is említettem más tipusu embere élnek amik kevésbe megvezethető, bukik is rendesen a fidesz ...

ha iderakod a releváns idézeteket Orbántól ill. tőlem.

Mármint miről kéne ? Tények mesélnek a fenti országok emberi jogairól (még akár Magyarorszgáon)

Féltucat rendőr ment neki a férfinak, csak mert fel akart emelni egy tibeti zászlót Budapesten

Mindent egy szabad uniós országban ? Tibeti zászló nem tiltott önkényuralmi jelkép miért nem lehet lobogtatni ? 

Ez az eset rémlik : 

„Elutasította a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt a feljelentést, amit Recep Tayyip Erdogan testőrei által megvert magyar férfi ügyében a napokban a legfőbb ügyész küldött a rendőrségnek. A BRFK határozata szerint «az, hogy a török államfő testőrei augusztus 20-án Budapest belvárosában megvertek egy magyar állampolgárt, nem közvádas bűncselekmény». 

Vagy mostmár a magyar embereket török emberek csak úgy szarrá verhetik, Magyarországon  ??? 

Remélem akkor is ilyen elnézőek lesznek, ha majd a kínai rendőrök előtt free tibet zászlót lengetnek majd ...

 

 hogyan igaz ez rátok a sorozatban négy orbáni kétharmad kapcsán...

https://www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs  Fajtád mint láthatod megkapja majd megint 1-2 zsák krumpliját és meglesz az 5. is ...

Fedora 38, Thinkpad x280

Szerintem a zsák krumplizás nem fog titeket közelebb vinni a győzelemhez

Ez ám a felismerés, persze hogy nem. Titetek  visz ahogy eddig is tette. 

külföldről kapott pénzt ne lopjátok el, hanem krumplira költsétek.

Engem az érdekelne, hogy a fajtádbeliek, az adómat mire költik, persze ezt már láttuk, megy a haverok kitömésére (Elios pl.)  Azt meg ki nem szarja le, hogy a külföldi pénzt mire költik ...

Fedora 38, Thinkpad x280

Ez ám a felismerés, persze hogy nem. Titetek  visz ahogy eddig is tette.

Nem igazán értem. A ti hitetek alapul a zsák krumplira. A piacon megvásárolhatjátok a zsákot és a krumplit. Mi a probléma? Tán elloptátok a pénzek nagy részét, és nemigen telik krumplira és zsákra? Remélem, nem azzal akarsz bárkit hitegetni, hogy a tisztesség miatt nem osztotok – elég – krumplit?

 

Engem az érdekelne, hogy a fajtádbeliek, az adómat mire költik, persze ezt már láttuk, megy a haverok kitömésére (Elios pl.)

Úgy érted, számotokra az a fontos, hogy lássátok, ki rabol ki titeket, nem pedig az, hogy elég okosak és erősek legyetek ahhoz, hogy meg tudjátok akadályozni? :o

 

Azt meg ki nem szarja le, hogy a külföldi pénzt mire költik ...

Nekem úgy rémlik, hogy az elvtársaid szoktak valami európai korrupcióellenes ügyészséget vagy mit emlegetni...

:)

Nem igazán értem.

Nem csoda, fajtád alapján amit a videókból láttam el is hiszem, hogy nem érted ...

A ti hitetek alapul a zsák krumplira. 

Ez nem hit, ezek tények, választások előtt osztogatott krumplik, milyen hitbeli kérdés lehetne ? Mint fent is látható te magad se érted a szitut, pedig értelmesebbnek gondoltalak volna, mint a videóban szereplők ...

Úgy érted, számotokra az a fontos, hogy lássátok, ki rabol ki titeket,

Szintén nem érted. Látjuk ki rabol ki. Aki pl.: eldöntötte, hogy Elios -t az adófizetők pénzéből fizeti ki, mert az uniós forrásból nem lehetett, annyira kilógott a lóláb ...

Nekem úgy rémlik, hogy az elvtársaid szoktak valami európai korrupcióellenes ügyészséget vagy mit emlegetni...

Ez így van, amiben minő véletlen csak mi nem vagyunk benne ... Gondolom nehezebben lehetne ellopni az Euro-kat ...

Fedora 38, Thinkpad x280

Ez nem hit, ezek tények, választások előtt osztogatott krumplik, milyen hitbeli kérdés lehetne ?

Melyik párt nem osztogat krumplit? Amelynek tagjai ellopták a krumplira való pénzt? :o

 

Szintén nem érted. Látjuk ki rabol ki. Aki pl.: eldöntötte, hogy Elios -t az adófizetők pénzéből fizeti ki, mert az uniós forrásból nem lehetett, annyira kilógott a lóláb ...

"Úgy érted, számotokra az a fontos, hogy lássátok, ki rabol ki titeket, nem pedig az, hogy elég okosak és erősek legyetek ahhoz, hogy meg tudjátok akadályozni? :o"

 

Ez így van, amiben minő véletlen csak mi nem vagyunk benne ...

Semmi köze a véletlenhez. A fajtád jellemét tükrözi: nem dolgoztatok a választási győzelemért vagy a munkátok értéke alacsony volt, ebből kifolyólag nem nyertétek meg a megfelelő választásokat, s így nem tudtátok beleléptetni Magyarországot abba a szarba.

 

Gondolom nehezebben lehetne ellopni az Euro-kat ...

A krumplihelyzet alapján nyilvánvaló, hogy nem volt nehéz ellopnotok az eurókat.

:)

Melyik párt nem osztogat krumplit?

Amelyik tudatosan gazdálkodna.

Hogy ki osztogat, pontosabban kinek a pénzét osztogatja:

Hivatalos: Magyarországon az egyik legnagyobb a költségvetési hiány

vs

Nyugdíj 2024: több mint kétmillió nyugdíjas juttatása emelkedik – ez vár jövőre a szépkorúakra

Tehát krumplira van pénz, mind1 milyen áron, cserébe nem érdekes ha bezárnak a kórházak, külföldről kell már munkásokat is behozni, mert innen már rég elhúztak stb. A lényeg a fajtád megkapja a krumpliját :D

 

Úgy érted, számotokra az a fontos, hogy lássátok, ki rabol ki titeket, nem pedig az, hogy elég okosak és erősek legyetek ahhoz, hogy meg tudjátok akadályozni? :

Amíg így osztják a krumplikat, darabig semmit se lehet tenni ... 

 

 s így nem tudtátok beleléptetni Magyarországot abba a szarba.

Szerintem régen benne, van csak a krumplitól nem látja a fajtád a szart :D

Fedora 38, Thinkpad x280

Amelyik tudatosan gazdálkodna.

Már ha a tagjai nem lopták volna el a pénzt, és lennének önálló gondolataik?

 

Tehát krumplira van pénz, mind1 milyen áron, cserébe nem érdekes ha bezárnak a kórházak, külföldről kell már munkásokat is behozni, mert innen már rég elhúztak stb.

Melyik szánalmasabb rátok nézve, az, ha 2022-ben azért buktátok el a választást, mert Orbán 1 géniusz, vagy az, ha 2022-ben a gondolkodni és cselekedni képtelen krumpli győzött le titeket?

 

Amíg így osztják a krumplikat, darabig semmit se lehet tenni ...

Ti akkor tesztek valamit, amikor a gazdátok elétek áll.

 

Szerintem régen benne, van csak a krumplitól nem látja a fajtád a szart

Szerintem te és elvtársaid láthatóak vagytok.

:)

gondolkodni és cselekedni képtelen krumpli győzött le titeket?

Ahogy a mondás tartja sok lúd disznót győz ... Szóval ebben annyi lehet a szánalom, hogy itt tart az ország ...

Ti akkor tesztek valamit, amikor a gazdátok elétek áll.

Fajtádnak ki a gazdája ? Kisértetiesen azt mondja amit a tőlünk keletebbről jövő szél fúj. Gazdáitok többet járnak oda, mint EU-s országokba.

Szerintem te és elvtársaid láthatóak vagytok.

Hát mindig jobb a szar tetjén úszni mint bele fulladni ... De fajtád pár krumpliért, inkább beke fullad ...

Fedora 38, Thinkpad x280

Ahogy a mondás tartja sok lúd disznót győz ...

A krumpli nem lúd. Persze abban esetleg egyetérthetünk, hogy disznók vagytok.

 

Szóval ebben annyi lehet a szánalom, hogy itt tart az ország ...

Én is ezt mondom. Szánalmas a dedós viselkedésetek. Ha demokráciát akartok, nem sírni kell, hanem cselekedni a demokráciát. Ha szerintetek a jól működő demokráciához a síráson keresztül vezet az út, akkor sírjatok tovább, mint egy idegbeteg kislány.

 

Fajtádnak ki a gazdája ?

Ha jól értelek, talán a krumpliföld lehet.

 

Kisértetiesen azt mondja amit a tőlünk keletebbről jövő szél fúj.

Ki és mit?

 

Gazdáitok többet járnak oda, mint EU-s országokba.

Kik és hová?

 

Hát mindig jobb a szar tetjén úszni mint bele fulladni ...

Nekem úgy tűnik, ti a legalján másztok.

 

De fajtád pár krumpliért, inkább beke fullad ...

Való igaz, hogy csak nektek van meg az a képességetek, hogy akkor is jól tudtok lélegezni, amikor a gazdáitok testnyílásaiból távozott termékekkel van teletömve a szátok és az orrotok. Egészségetekre váljék!

:)

, hogy disznók vagytok.

Jah, viszont jó ha tudod a disznó intelligens állat, ezért se adja el magát pár krumpliért, nem úgy mint a fajtád, akinek annyi esze sincsen mint egy disznónak ...

Nem sírni kell, hanem cselekedni a demokráciát.

Demokráciát elvették a krumplileső fajtáid. Mert ti még annyit se dolgoztok, 4 évente vagy már 5évente várjátok azt a kis krumplit és már teszitek az X-et. Aztán megint várjátok a következő krumpliosztást. Ez olyan nagy munka ?

Kik és hová?

A gazdáid, tudod akiktől kapjátok a krumplikat, hogy tudd hova kell majd rakni az X-et most jániusban is ...

Nekem úgy tűnik, ti a legalján másztok.

Mi van veled ? Amnézia ? Előtte még ezt mondtad: "Szerintem te és elvtársaid láthatóak vagytok."  Aki a szarban látható, az a szar felett van, vagy nem láttál még pöcegodröt :D

Fedora 38, Thinkpad x280

jó ha tudod a disznó intelligens állat

Jah, csak ti elvileg emberek is vagytok.

 

a disznó intelligens állat, ezért se adja el magát pár krumpliért

Valójában sokféle táplálékot szívesen elfogyaszt, és a maga módján hálás annak, akitől kapja.

 

a disznó intelligens állat, ezért se adja el magát pár krumpliért, nem úgy mint a fajtád, akinek annyi esze sincsen mint egy disznónak ...

Elhiszem neked, hogy annyi szellem sincs bennetek, hogy a véleményetek szerint nem túl intelligens embereket demokratikus választáson legyőzzétek.

 

Demokráciát elvették a krumplileső fajtáid.

Fordítva ülsz a kandisznón. A krumpliosztás a képviseleti demokrácia egyetemes része.

 

Mert ti még annyit se dolgoztok, 4 évente vagy már 5évente várjátok azt a kis krumplit és már teszitek az X-et. Aztán megint várjátok a következő krumpliosztást. Ez olyan nagy munka ?

A kezdet és vég nélküli tartalmatlan faszságaitokat hallgatni az egyik legnehezebb munka a világon.

 

A gazdáid, tudod akiktől kapjátok a krumplikat, hogy tudd hova kell majd rakni az X-et most jániusban is ...

Sajnos ebből nem derült ki semmi.

 

Mi van veled ? Amnézia ? Előtte még ezt mondtad: "Szerintem te és elvtársaid láthatóak vagytok."  Aki a szarban látható, az a szar felett van, vagy nem láttál még pöcegodröt

A "beszélgetésünk" hivatkozott pontján azt állítottad, hogy a fajtám nem látja a szart. Tehát mivel a szar láthatatlan számunkra, ti a szar alján láthatóak vagytok...

:)

 csak ti elvileg emberek is vagytok.

Már megint félrebeszélsz, olyan vagy te is mint a gazdáid, össze vissza dumál. Az előbb te mondtad, hogy: "disznók vagytok." Most meg már nem ? Szánalmas :D

 maga módján hálás annak, akitől kapja.

Jaja, ahogy ti is hálásak vagytok a krumplikért, rakjátok is szerényen az X-et.

 A krumpliosztás a képviseleti demokrácia egyetemes része.

Konkrétumok ?

Sajnos ebből nem derült ki semmi.

Fajtádnak ennyi is bőven elég, ha megkapja a krumpliját ....

 Tehát mivel a szar láthatatlan számunkra

Aha friss felmérés 14 évnyi 2/3 ból ennyire futotta: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240430/egy-hajszalon-mult-meg-nem-a…  

Lassan tök utolsók leszünk, mi ez ha nem szar ? Persze mint fent említettem, a fajtád, ezt jól mondod nem látja, a hír se jut el hozzá, mert a gazdátok nem harsogják vele tele a hiradóikat, valamint  felfogni se tudnátok, nektek 1 a lényeg a krumpli meglegyen.

Fedora 38, Thinkpad x280

Már megint félrebeszélsz, olyan vagy te is mint a gazdáid, össze vissza dumál. Az előbb te mondtad, hogy: "disznók vagytok." Most meg már nem ? Szánalmas :D

Nem vagytok emberek, ti disznók?

 

Jaja, ahogy ti is hálásak vagytok a krumplikért, rakjátok is szerényen az X-et.

Már szerénységgel is vádolod az állítólagos fajtám?

 

Konkrétumok ?

Az a krumpliosztás, amikor részben vagy teljes egészében önös érdekből ad valamit a politikus/párt. A kormányzati intézkedések egy része krumpliosztás, hiszen a kormányon lévők a következő választáson szeretnének újra megválasztódni. A választási ígérgetés szintén krumpliosztás, hiszen reményt ad az embereknek. Stb.

 

Fajtádnak ennyi is bőven elég, ha megkapja a krumpliját ....

Ha arra célzol, hogy már így is túl sokat mondtál, kénytelen vagyok egyetérteni veled.

 

Aha friss felmérés 14 évnyi 2/3 ból ennyire futotta

Az elmúlt ~14 év a kvalitásaitok tényszerű bizonyítéka.

 

Lassan tök utolsók leszünk

Könnyen lehet, hogy már azok vagytok.

:)

Nem vagytok emberek, ti disznók?

Miért tőlem kérdezed ? Te mondtad, lásd feljebb ...

Az a krumpliosztás, amikor részben vagy teljes egészében önös érdekb?l ad valamit a politikus/párt. 

Fajtádnál lehet, de más országokban ezek szerint ebből haladnak is előre, lásd 14 év  hozadéka: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240430/egy-hajszalon-mult-meg-nem-a…

Az elmúlt ~14 év a kvalitásaitok tényszerű bizonyítéka.

Ezt kifejtenéd ? 14 éve a gazdáid "uralkodnak" 2/3 addal, több mint 2 éve rendeti kormáynzás van, mert hát világ vége vészhelyzet is van, és te azt mondod, hogy ez az ellenzék hibája ?  Szóval ott tartunk, hogy megint a Gyurcsány ? Szánalom ? Néha a fajtád, meg a vezetőid magukba is nézhetnének, nem csak a másikra mutogatni, ahogy mindig is tették ....

Könnyen lehet, hogy már azok vagytok.

Fajánk ?  A statisztikában mindenki is benne van. A fajtád is. A különbség az, hogy https://www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs a videóban is látni, a te fajátd már rég utolsó volt. Sajnos ennek köszönhetően, lassan a többiek is oda jutnak. Hála a fajtádnak, és főnökeidnek ...  

Fedora 38, Thinkpad x280

Magyarország a világ élvonalában lehetne a vezetésetek alatt. 

Már megint fikció. Nem a mi vezetésünk alatt van az ország 14 éve, így ne azzal foglalkozz ami nincsen.

Csak hát ti a pénz zsebre tételén kívül más feladatot nemigen vállaltok. 

Ez tökéletesen illik a fajtádra, és a gazdáidra. És ezek nem holmi fikciók, kezdetnek Elios ...

Persze nektek semmise elég: 

15 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek a Mészáros-féle autópálya-koncesszió

Aztán a világ meg elmegy mellettünk: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240430/egy-hajszalon-mult-meg-nem-a…

Fedora 38, Thinkpad x280

Már megint fikció.

Az biztos!

 

Nem a mi vezetésünk alatt van az ország 14 éve

Pedig lehetne, ha ugatás és röfögés helyett dolgoznátok érte. De ti a saját silányságotokért is Orbánt és a szavazópolgárokat okoljátok.

 

ne azzal foglalkozz ami nincsen.

Ünneplem, hogy nem vagytok hatalmon, ugyanakkor sajnálom, hogy annyira hitványak vagytok, hogy három kétharmad után a negyediket is összehoztátok Orbánéknak. Pedig ugye "haladó" demokrataként az lett volna a feladatotok, hogy legalább a kétharmadot megakadályozva bizonyos kompromisszumokra kényszerítsétek a kormányt ill. a kormánypárti parlamenti többséget.

14 év és sorban négy kétharmad után ideje lenne elgondolkodnotok azon, hogy vajon ti vagytok-e az okai annak, hogy a szavazás napján az emberek felemelik a seggüket, és elmennek a Fidesz–KDNP-re szavazni.

 

Ez tökéletesen illik a fajtádra, és a gazdáidra.

Az elbeszéléseid alapján nekem úgy tűnik, hogy nektek nem telik krumpliosztásra, nem azoknak, akikkel összehallucinálsz engem. Legalább a krumplira valót ne loptátok volna el, mert így a választópolgárok láthatnák, hogy képesek vagytok gondolkodni, tervezni, nem csak a gazdáitok utasításait végrehajtani, meg a kezetek ügyébe kerülő pénzeket ellopni.

 

Aztán a világ meg elmegy mellettünk

Azt hitted, hogy térdelve tudjátok majd tartani a lépést a világgal?

:)

Pedig lehetne

Jah, sok minden lehetne ... 

14 év és sorban négy kétharmad után ideje lenne elgondolkodnotok azon,

El kellene gondolkodni a fajtádnak ezen: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240430/egy-hajszalon-mult-meg-nem-a…  Viszont mivel képtelen vagytok rá, nem változik semmi ...

csak a gazdáitok utasításait végrehajtani,

Ez  a fajtádra és  gazdáidra igaz:  "A magyar kormány vétója miatt nem lehetett korábban az orosz ortodox egyházfőt uniós szankciók alá vonni."    

Fedora 38, Thinkpad x280

Jah, sok minden lehetne ...

Persze ahhoz nem csupán kiáltanotok kellene a demokráciát, hanem meg is cselekedni.

 

Viszont mivel képtelen vagytok rá, nem változik semmi ...

A nyugati típusú képviseleti demokrácia egyik lényeges eleme, hogy kb. négy évente le lehet váltani a vezetőket, ha nem tetszik, amit csináltak. Rajtatok kívül senki nem tehet róla, hogy jó ideje nem tudtatok nem hogy a kormányalakításhoz elegendő szavazatot összegyűjteni, de még a kétharmados arányú kormánypárti többség megakadályozásához sem.

 

Ez  a fajtádra és  gazdáidra igaz:  "A magyar kormány vétója miatt nem lehetett korábban az orosz ortodox egyházfőt uniós szankciók alá vonni."

Ebben ki a gazda és mi az utasítás? Ha Putyinra gondolsz, ő miért csak egyetlen embert mentetett volna meg Orbánnal?

:)

 hanem meg is cselekedni

Szerintem bőven cselekednek, csak ahogy Hofi is mondta a rádió nem mondja be "nálunk se" ..

 nem változik semmi ...

Ameddig az állmami média propaganda anyagokat terjeszt nem is fog. Vagy tudnád nekem linkelni, hogy melyik állami média hasábjain jelent, meg ez a szép kép az országról: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240430/egy-hajszalon-mult-meg-nem-a…

Magyar Petirol naponta 10x írtak, mindenhol is, a fenti tájékoztatás nem találtam, tegyél már te is valamit és mutasd meg hol találom.

ő miért csak egyetlen embert mentetett volna meg Orbánnal?

"A Fidesz szerint „őrült ötlet" az orosz szankciók kiterjesztése"

"Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz frakció balatonalmádi kihelyezett ülésén az oroszországra kivetett szankciók visszavonását sürgette, szerinte azok ugyanis gazdasági problémákat okoznak Európában "  

EU-ban ? Nálunk volt legmagasabb az infláció :D, Bulgárok szintjére süllyedtünk, nekem úgy tűnik, hogy a gazdáidnak okoz ez gondot, vajon miért ?

"Nem nyomtak gombot a fideszesek, amikor Oroszország elítéléséről volt szavazás az EP-ben"

Fedora 38, Thinkpad x280

lol hogyne

10 eve lakcimkartyas pesti lakoskent (tehat nem fogatlan mosdatlan alkoholista videkikent - mint ahogy a krumplizassal szeretitek beallitani) aki karacsonyra voksol, az annyira ne erezze magat felsobbrendunek, mert meg csak krumplit sem kap a hulyere veveseert, csak facebook posztot az o1g koalicio platinas hulyegyereketol.

 

demszky 2.0 ez a kreten akit a sok tulbuzgo orbankarosult a fejunkre ultetett

az annyira ne erezze magat felsobbrendunek, mert meg csak krumplit sem kap a hulyere veveseert,

Nézd, nem tudom miért kellene valakinek felsőbbrendűnek tekinteni a választani tudásért. De gondolom, amikor kiemeled, hogy 10 éve BP-n laksz és még krumplit sem kapsz, azzal pont a sztereotípiát állítod be. 
Miért? Mert az írásod ezen kívül semmi konkrétumot nem tartalmaz, valamit elfogadhatsz, vagy nem. A kormány jelenlegi intézkedéseivel bármelyik város korlátozott lehetőségekkel rendelkezik, ergo bárki lesz a következő főpolgármester ugyanazokkal  a korlátokkal fog rendelkezni. (Nem, Alexandra nem lesz főpolgármester)

Elotte levo nap valami gyakorlat volt a 2-3 blokkon, tercialis kor terhelesi tesz asszem, az 1-es blokk nem gyakorlatozott. A primer - szekunder a blokk hutesehez kell, a primer kozvelenul a reaktoron megy at, kornyezetbe sosem kerul, a szekuder kort atadja a hot a tercialis kornek aramgeneralasra, es a Duna vize huti a tercialis kort a visszahutesre.

Hogy masnap miert allt le az 1-es blokk, nem irjak, de a azt sem hogy javitottak volna. Az automatikus veszhelyzeti leallis rengeteg dolgot jelenthet, apro megszaladas miatt beestek a szabalyzorudak vagy elontottek boros vizzel a csarnokot (utobbi kb. a katasztrofalis leallas volna, olyan nem tudom tortent-e valaha, mert nagyjabol az utolso visszafordithato szint, minimum nagyon sokaig tarto kivizsgalas lenne). Vsz tart a vizsgalat, es majd utana jelentenek. Ha lett volna radioaktiv kibocsatas, arrol altalaban jelentenek a nemzetkozi megfigyelok. 

Mivel a Mavir oldala szerint (dreamy lenne, ha lehetne deeplinkelni konkrét grafikonon, konkrét időpontra) manuálisan kiválaszt Erőművi termelés, majd idő 2024.03.25 10:45 és 2024.03.25 10:46 között, akkor elég nagy felbontással látszik, hogy 2024.03.25 10:45:20 és 10:45:25 között egy pillanat alatt tűnt el az 500MW a termelésből.

Részemről nyilván spekuláció, de szerintem arra utal, hogy az elektromos oldalon kellett lennie a bajnak. A reaktor nem áll le ennyire gyorsan, sőt a turbinának is több idő kell, ha leáll a vízellátása (eleve nem is lehet egyik pillanatról a másikra lezárni a vízcsövet, a tehetetlenség szétverné a szelepet). Valami itt nagyon hirtelen leválasztotta a hálózatról a generátort, máshogy nem tudom elképzelni, hogy lényegesen kevesebb, mint 5 másodperc alatt 100-ról 0-ra essen egy blokk termelése. Ami mondjuk érdekes, hogy blokkonként 2 turbina és 2 generátor van, itt nagyon egyszerre ment el mindkettő. Az is érdekes, hogy másfél napon belül helyreállt, komolyabb alkatrész cseréjére nem lehetett szükség.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Márminthogy?

Szerintem elég nagy baj az, hogy ország áramtermelésének ~10%-a <5 másodperc alatt eltűnik a hálózatból. Ilyen meredek ingadozást a megújulók sem produkálnak. A szélerőművek tudnak ~15 perc alatt 50MW-ot fel-le változni, ez is nehezen kezelhetőnek számít. A mostani eset ennél 2000x meredekebb változás. Semmiféle szabályozási mechanizmus nincs, ami ezt le tudja kezelni, a leggyorsabb (FCR) rendszerben forgótartaléknál is 30 másodperces reagálási idő a követelmény.

Miért nem lett belőle érezhető baj: mert olyankor történt, amikor a napelemek masszív túltermelésben voltak, és lényegében az exportunk rovására csökkent a termelés. Illetve azért, mert az IGCC rendszerben vagyunk és ezzel kb egész Európa hálózati tartaléka besegített.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!