Az egyet nem értésről ...

Hozzászólások

Kár hogy nem volt kéznél egy ceglédi kanna. Szerintem azzal jobban ment volna, param-param. 🤣

A magyarnóta-kedvelőket már nem kell megnyerni, újabb szavazóbázis lett célba véve.

Ha te elhiszed, hogy Orbán azárját hallgatja (sőt, odáig merészkedsz, hogy zenei ízléseként hivatkozol rá), bármit képes vagy neki elhinni.

Én is elsőre arra asszociáltam, hogy ezt azért mondja, mert az Azariah volt a tüncin (vagy nem volt, nemtom), és az ellenzéki fiatalok szeretik. Ő meg annyira faszagyerek, hogy az ellenzék zenéjét is hallgatja, ha belövős. Én is szoktam péládul egyértelműen balos érzelmű zenét hallgatni - ha egyébként jó. Az Azahriahba kiváncsiságból belehallgattam amikor a tüncikén voltak (vagy nem voltak, nemtom) és akkor nyálas szarnak találtam. De ez a számuk, amit Orbán mondott egész jó: https://www.youtube.com/watch?v=SHTqyvPB78E

A helyében bemondtam volna, hogy a vettem a piacont hallgattam utoljára, amiben én éneklek :-) https://www.youtube.com/watch?v=A3xUnqg_FR8

A TCS azért egész jó, nekem is volt korszakom amikor hallgattam. Bár kinőttem belőle pedig nem vok még annyi mint DajcsTomi.

A "220 felett" nagyon állat partizós zene. Sosem mondanám, hogy az a kedvencem, de akármikor bulájozok rá és indul a pörgés. A Szíjgyártó a spanom.

Most éppen utoljára Ocho Macho-t hallgattam. Meg rá vagyok kattanva a Másfél hetére: https://www.youtube.com/watch?v=IV0Q9O4x3Bc Valamiért a refrén dallama "nananananananananana" olyan, hogy akárhányszor meg tudom hallgatni. De a reppeléstől meg falra mászok ugyanakkor.

A disznóvágással, kolbásztöltéssel semmi baj. A kisgrofózás, meg a társai az viszont szerintem is gáz, de a kettő nem függ össze. Sok igénytelen ember hallgat össze ilyen szemetet, aki még sose volt disznóölésen. Mondanám, hogy nyugaton magasabb a zenei színvonal, de nem tudom, mert nem az sajnos. Igénytelen népek mindenhol túlsúlyban vannak.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Azt hittem Baukó Attila tiltólistás. De valszeg akkora tábora van, hogy az már számít az urnáknál

Nem a "zenevel" van baj szerintem. Csavo? Most komolyan?

Gondolom egyetlen cigány jövevényszót sem használtál életedben ... csaj?

ácsi – megállj
bazsevál – muzsikál, hegedül
biboldó – zsidó
benga – nagy , erős
bula – rossz életű nő, fenék, segg
csaj – cigánylány
csávó – cigányfiú
csecs/csöcs – női mell
csór – lop
csóró – szegény
csulázik – köp
dili, diló – bolond
dumál – beszél
dzsal – megy
dzsukel – kemény
dzsumbuj – lelakott környék
dzsuvás – tetves, piszkos
gagyi – hamis, béna
gádzsi – (nem cigány) nő, lány
gádzsó – (nem cigány) férfi
gógyi – ész
góré – főnök
habiszti – hazudós, nem megbízható, rossz hamisítvány, utánzat
kaja – étel
kéró – ház
koma – barát , cimbora ( a wikipédián azt írják , hogy cigány eredetű , de a magyar paraszti falusi társadalomban is jelentős a szerepe , tehát a cigány eredet igencsak kétséges, lásd Komaság)
komál – szeret
kufirc – közösülés
kula – ürülék, szar
lóvé, zsé, lé – pénz
manusz – férfi
megmurdel – meghal
muri – móka (valahol azt írják, hogy halált jelent)
pia/piál – innivaló/iszik
pisál – vizel, hugyozik
purdé – cigánygyerek
raj – úri
roma – cigány
séró (shero) – fej, haj
sukár – gyönyörű, szép
szusz – levegő
uzsgyi – eredeti jelentése feláll, a magyarban gyerünk!
zorall – félelmetes, erős
zord – rideg

trey @ gépház

Akartam már kérdezni, de sose volt rá "érkezésem". Ezek a közpénzen finanszírozott videok (lásd Megafon egyéb álruhába öltözött politikai megmondóemberek) milyen hatással vannak a fix szavazótáborra? Mármint időnként kell etetni őket ilyen tényleg alacsony színvonalú tartalommal, hogy ne szaladjon szét a nyáj vagy ezzel a bizonytalanokat akarják bevonzani?

Teljes kívülállóként, kéretlenül idepötyögöm a véleményem.

Az ország legalább 95%-a örökletes és/vagy önfejlesztett suttyó proli, függetlenül attól, melyik bohóccsoportra fúj és melyik felé tapsikol. Ezeket időnként etetni kell, foglalkozni kell velük, különben összezavarodnak és véletlenül másképp szavaznak, pedig -- állítólag -- valamennyi bölcs és átverhetetlen választópolgár és adófizető szavazata számít annak eldöntésében, hogy melyik bohóccsoport ugrálhat az első színpadon és melyek szorulnak kissé távolabbra onnan.

Evidensnek tűnik, hogy van az a pénz, amennyiért az ember eljátssza, hogy ő is a nép gyermeke. Az is lehet, hogy komolyan gondolja, de az is, hogy csak rutinosan játssza a szerepét. Nincs különbség.

Újat mondtam-e?

Jakab egy kevéssé sikeres versenyző az említett szereptől ihletett szerencsevadászok és jómunkásemberek között.

De úgy általánosságban a tejiparban dolgozókra gondoltam, nem konkrét specimenre. :)

Egy ideje teljesen biztos vagyok abban, hogy adott hatalmi szint fölött a politikában (vagy a vállalatvezetésben) nincs és nem lehet olyan, aki (a) ne lenne pszichopata, (b) ne lenne korrupt és/vagy "fogott" ember, (c) ne lenne elvtelen, törtető-számító talpnyaló, aki reméli, talán hátba tud döfni valakit, akinek a helyére besurranhat, hogy megtömhesse a zsebeit amilyen gyorsan és intenzíven csak tudja. Létezik még egy (d) kategória alacsonyabb szinteken, a még el nem üldözött/le nem züllesztett idealisták halmaza, aki előbb-utóbb szükségszerűen korrumpálódik vagy bedobja a törölközőt és visszavonul. A (d) csoporthoz tartozók időnként, talán nosztalgiából, még be-beszólogatnak egyik-másik közéleti eseményt kommentálva, de olyat még nem láttam, hogy ebből a kategóriából kapaszkodott volna valaki a legalább látszathatalommal bíró politikusok közé.

nem jakab pétert védve

Hát, lássuk be, nem is sikerült.

vagy a havi 6 milliós fizetéssel rendelkező orban viktor akinek nincs megtakarított pénze és nem is vagyonos ember 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Átlagemberek között sem példa nélküli, hogy valakinek az ég világon semmi nincs a nevén. Főleg idősebb korban, amikor már mindenét átíratta a gyerekeire, unokáira. Önmagában ez nem lenne cringe, az viszont az, amit a Jakab művelt.

trey @ gépház

Hát, lássuk be, nem is sikerült.

de mi nem sikerült mikor egy deka védés nem volt a posztomban? te tényleg nem érted, hogy számomra egyik hazug geci tolvaj politikus se számít? felőlem mindegyik meghalhat holnap. az összes. 2 dolgot tud jól csinálni egy politikus: hazudni és lopni. le se szarom egyik kedvencedet se. :)

Átlagemberek között sem példa nélküli, hogy valakinek az ég világon semmi nincs a nevén. Főleg idősebb korban, amikor már mindenét átíratta a gyerekeire, unokáira. Önmagában ez nem lenne cringe, az viszont az, amit a Jakab művelt.

ühüm :D::D:D:D:D:D:D::FDS:D:SAD:SAD:SA.dSA:DA

amit orbán csinál ezzel kapcsolatban az semmivel se másabb mint amit a jakab peti csinált :D

a helyzet az hogy aki ilyen fizetéssel rendelkezik és egy országot vezet 14 évig annak igenis lehetne bőven megtakarítása bevallottan, mégis kit kéne zavarnia ez? innentől kezdve ezt sunyiskodásnak tudom nevezni valamint marketing fogásnak. jaj szegény miniszterelnök úr szegény mint a templom egere. mégis mit várjanak a nyomorban élő falusiak ha még a szeretett miniszterelnök úr sem tud félretenni? :'( brühü :'(

de mi nem sikerült mikor egy deka védés nem volt a posztomban

Hát, dehogynem, elve azért ragadtál billentyűzetet (tudatalatti), plusz jött a whataboutism. Jakab a legszebb és legszemléletesebb példája annak, ami itt felmerült. elég lett volna egy plusz egyezned, nem a terelést elővenni.

Jakab FB videóban próbálta megvezetni az embereket a parizerről.

De, szépek a terelő köreid, folytasd! 🍿

trey @ gépház

látom az értő olvasás nem az erősséged, pedig pont te szoktad tolni nekem ugyanezt. :D amit jakab peti csinált az szánalmas volt, többször is. szerintem az a csávó egy csicska. 

és amit orbán a vagyon nyilatkozatával csinál az ugyanaz amit jakab peti csinált az olcsó egészségtelen szar kajával. nincs különbség.

Amit a Jakab csinált, az a LEGJOBB példa. Ahelyett, hogy elismerted volna, jöttél seggfájásból egy whatabouitism-mel, ami egy szarabb példát tartalmazott minden szempontból. Vagyis teljesen feleslegesen írtad, az írását csak a személyes politikai seggfájásod indukálta.

Szövegértés ^

trey @ gépház

Az pelda nelkuli viszont, hogy valaki az apukajara iratja a vagyonat. Tudom, tudom a hatvanpusztai majorsaghoz Viktornak semmi koze.

Ugy egyebkent nem hiszem, hogy sok ertelme van vagyont elete soran atiratni az orokoskre, arra ott a vegrendelet. Nem hinnem, hogy emiatt nincs megtakaritasa a nagyvezernek, ez csak a politikai marketing resze.

Nem értem mire vársz választ. Bedobsz egy semmihez sem kapcsolódó ballib propaganda "Hatvanpuszta" izét, amit én nem követek, csak annyit tudok róla, hogy a ballib propaganda szajkózza.

Mi köze ennek a nyitóhoz, a közösségi médiában politikusként való bohóckodáshoz? Jakabnak van. A közösségi médiában bohóckodott a parizerrel.

Most akkor?

trey @ gépház

"Hatvanpuszta" izét, amit én nem követek,

Jakabnak van. A közösségi médiában bohóckodott a parizerrel

Az már látszik, hogy a zsebed, illetve az ország szempontjából legfontosabb dolgokra figyelsz. :D

Kezdem azt hinni, hogy azok, akik a Gyúrcsótányt is szívesen beszavaznák valójában csak arra kíváncsiak, hogy az ő Hatvanpusztáját is ennyire leszarnád-e, és akkor is Orbán parizeres kínlódásán pörögnél ekkora elánnal.

fideszes nem tud máshogy gondolkodni csak úgy, hogyha kritikád van orbán felé akkor baloldali jakabpéter szopó vagy :D ez van, ezt nevelte belé a kormány 14 év alatt. csak jobb és baloldal létezik az ilyennek, és ha jobb oldal felé húzol de nem szereted orbánt vagy a pedofoliát akkor automatikusan baloldali gyurcsányista vagy. :D ezek ennyit tudnak, el kell fogadni.

de hát mi a terelés? :D egyetértettünk mindannyian abban hogy jakab peti szánalmas, szánalmas a parizerezése is.

csak sajnos orbán sem különb azzal hogy évi 70 millió a fizetése mégsincs egy deka félretett pénze se. :(

igaza van a fidesznek, azért a magyarok nem teljesen hülyék, sajnos egyre kevésbé hiszik el ezeket a nyilvánvaló hazugságokat. te még szerted az összes hazugságukat benyalni, de remélem majd elmúlik. :)

csak sajnos orbán sem különb azzal hogy évi 70 millió a fizetése mégsincs egy deka félretett pénze se. :(

Csak hogy jön a közösségi média|cringe videók|szar zenei ízlés témához?

igaza van a fidesznek, azért a magyarok nem teljesen hülyék, sajnos egyre kevésbé hiszik el ezeket a nyilvánvaló hazugságokat. te még szerted az összes hazugságukat benyalni, de remélem majd elmúlik. :)

Megint ez a bennfentes utcai kofa szintű okosodás ... Konkrétumaid?

trey @ gépház

>"parizert evő"

A parizer remek étel. Csak a parizer alatt nem azt a kispolgári gazságot értem, hogy alantas szóját meg burgonyakeményítőt ízfokozóval összedarálunk, hanem ami egészséges szarvasmarha húsból, zsírból és kötőszövetből darálva főzve és fűszerezve készül.

Még én is eszem parizert, pedig van mibűl és válogatós is vagyok.

A parizer remek étel. 

Hajdanán se volt az, de manapság meg kevés rosszabb van nála. Ha annyiból állna, mint amit írsz, akkor valóban remek lenne.

Eleve nem egészséges szarvasmarha húsból van, hanem mindenféle antibiotikumon, GMO-s szóján, ..., 2 m² helyen felnevelkedett beteg állatból, plusz rengeteg "egészséges" adalék anyagból (tartósítószer, ízfokozó, állomány javító, ...).

igazabol az burkoltan a kerdesem arra iranyult volna, hogy rad milyen hatassal vannak ezek a videok. marmint tetszenek? van igenyed ra? megafon, stb.

engem kimondottan taszitanak az ilyen jellegu videok, termeszetesen a politikai paletta minden iranyabol. egy nem letezo termeket akarnak eladni amit a valasztasok alkalmaval kell megfizetni a szavazofulkeben, utana pedig az ellopott adoforintok formajaban.

TLDR, ez most a kisse eloregedett +- 3 forint benzin/gazolaj nepetetesi jatek v2.0 ?

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Karácsony mennyit vert el eddig közpénzből/guruló dollárokból/ládikába gyömöszölt, frissen nyomtatott, folytatólagos sorozatszámú "mikroadomány" bankókból?

(tudom, tudom ... erre nem lesz semmi ...)

(PS: whataboutism-re whataboutism lesz a válasz)

trey @ gépház

Karacsony media hirdeteseit neked kell tudni, en a kormany kolteseire ugrok.
Egyebkent kivancsi vagyok tenyleg mennyi ment el Karacsonynak. Van adatod rola?
A valaszodbol az jon le, ha Karigerinek szabad akkor neked nem gond ha szamolatlanul egetik a penzt a jobboldali velemenymuhelyekben. Nekem viszont az, hogy ezt vegervenyesen be kellene tiltani.

Karácsony mennyit vert el eddig közpénzből/guruló dollárokból/ládikába gyömöszölt, frissen nyomtatott, folytatólagos sorozatszámú "mikroadomány" bankókból?

aha, most akkor lehet whataboutismelni? :)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!