[POL] Sörözés

Ti is így szoktatok sörözni? 🤔 pic.twitter.com/T30IRjNTl0

— Hun BorderHunter 🇭🇺✨ (@BadLuckLouie44) March 27, 2024

Hozzászólások

meg a huszadik feles! Egyszer mondtam egy ilyen embernek, hogy gyere, igyunk együtt, amíg ki nem fekszel. Bármiből, bármennyit ihatsz, megveszem a legdrább piát. Hét felest ivott, aztán behányt. Előtte tízszer mesélte, hogy egy üveg viszki egy este, meg öt üveg bor, meg húsz sör. Legyen már hihető az a kamu :) "Csak a tizedik sör után"

Csövesek így isszák, ha már nagyon remeg a kezük az elvonástól.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Nekem másra hajaz a módszer, elsőre talán két kézzel rámarkolós szopás látványára. De mindenkitől elnézést kérek aki pl. klarinétozni tanult valaha, meg ilyesmi - mert nyilván lenne még mit tippelni.

Ui engem annyira ingerel ez az ember, meg az exfelesége.. hogy adjatok valami szűrő addont ellenük kérlek. Annyira idegesít a látványuk is, hogy elálmosodok tehetetlenségemben. Ez nem kis teljesítmény. Köszi a szűrőt, tényleg segítenétek vele.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

úgy tűnik ez ilyen fideszes szokás lehet 🤷‍♂️

Szerkesztve: 2024. 03. 29., p – 06:46

-bejelentkezés után nem szálba ment-

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

Szerkesztve: 2024. 03. 29., p – 08:21

Felénk ezt csak így hívták: tátó

trey @ gépház

hogy lehet meleg ha Varga Judit igazságügyi miniszterrel csinaltak 3 gyereket ?

az olyanra mit mondasz aki kábítószerekkel teli táskával menekül brüsszelben egy homoszexuális partiról az eresz csatornan? 😆 az is buzi, nem? 🤣🤣 vagy az ilyesmi nem gond csak ha valaki kitakarja a márka jelzést a sörös dobozon? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

az olyat hogy hivjátok mikor a kormány támogatja hogy gyermekotthonokban felnőtt férfiak le dugják fiatal fiuk torkán a faszukat?

Kar ilyenekre reagalni, hagyhattad volna, hogy a projekcioik a felszinre torjenek :)

 

Eleg lett volna a vegen belinkelni a videot, ahol latszik, hogy a markajelzest takargatja folyamatosan szerencsetlen MP :D Bar meg az sem lenne fontos, jo latni, hogy felnott ferfiak mit gondolnak tenylegesen a hupon, mikor egy sorosdobozt latnak :)

magyar péter egy fideszes katona volt 10+ évig. hogy a budos rákos faszba jön ide kálmán olga? ki az a kálmán olga?

elmult 10 évben nem zavar hogy fogja a fideszes tarsad a sort? 🤣🤣🤣

vagy azóta fogja így mióta bAlOlDaLi LeTt? geci kevés már ez ide :D

(DK-huszár/ellenzéki összefosás csicskása) Nagy Ervin meg azért vezette az autóját eltévedve mert ....

elmult 10 évben nem zavar hogy fogja a fideszes tarsad a sort?

Azt sem tudtam, hogy a Földön létezik egy Magyar Péter nevű balfasz, nem hogy azt, hogy faszformában fogja a sörös dobozt. Ez egy senkiházi NPC volt, amíg sztárt nem csináltatok belőle 🤷‍♂️

Szerintem ne akarj politikai témában osztani, amikor az alapokkal sem vagy tisztában :D

trey @ gépház

nem tudtad? képzeld az igazságügyi miniszter volt férje. elég sok cikk volt róluk korábbi ügyeik miatt. ja persze ezt az origo nem irta meg, lehet te éppen a csöcsöket meg a dudákat nézegetted a helyett hogy hova lopják el az adó forintjaid. 🤣

te meg mindig nem érted hogy rajtatok kívül már senki nem abban gondolkodik hogy jobb és bal oldal. emberek egy csoportjának már kezd a fasza ki lenni abból hogy ketté van osztva az ország. és ez a parlamentben ülő balfasz gecik miatt van akiket szopkodtok. 

Elég gyorsan elengedted ezt a Nagy Ervin kinek csicskása, annak ki a szóvivője szálat :D

Nem, nem tudtam. Én tőletek azt "tudtam", hogy Varga leszbikus (ez is mekkorát ment a ballib csírák között) azt sem tudtam, hogy van férje. Erről is hogy elkussoltatok ... :D

trey @ gépház

magyar péter 10+ éve a fidesznek dolgozott. miért bántod?

ha orban maga a nyilvánosság előtt erőszakolna meg 7-8 éves kisfiukat nektek az is jó lenne :D tapsolnátok! 

ezaz miniszterlnök úr! így tovább miniszterelnök úr! ott egy másik is miniszterelnök úr! 

🤣

#megvedjukagyerekeinket 🤣🤣🤣🤣

undorodom a geciktől akik támogatják hogy az országot két részre osszuk azért hogy orbán mindenképpen hatalmon tudjok maradni. már csak pár év tized és a te generaciod is meghal, akkor talán elfelejthetjük ezt a sötét korszakot. 

én pont hogy a kellemetlen témákról igyekszem beszélni? az rendben van szerinted hogy az ügyészségen apuék belenyulnak az iratokba csak azért hogy ők ne kerüljenek bajba? vagy ez meg a pedofília ilyen bagatel ügy ahhoz képest hogy magyar péter ex fideszes katona hogy fogja a sört? 🤣🤣🤣

ha orbán rosszul fogta volna a sort akkor az őszödi beszed se számított volna? 🤣🤣🤣

- tönkretettek az országot!

- kit érdekel? nézd már hogy fogja a sört lol 

egyébiránt mondtam már hogy aki pedofiloknak segít az maga is pedofil a szememben. szerinted talán nem? te támogatnák egy pedofilt abban amit csinal mert azzal nincs szerinted semmi baj? a kormanyod szerint nincs vele semmi baj hiszen szabadon engedtek egy ilyen embert. :D aki azóta folytatja ahol abbahagyta lol. videó van róla ahogy hamis tanuzasra akarja rávenni a megerőszakolt gyereket. 

a család barát kormány pedig nem csinal semmit. szerintük abból áll a gyerekek védelme hogy könyveket fóliáznak. 🤣🤡

pedofilia jó, ügyészség korrupt, mindez nem számít persze mert magyar péter buzisan fogja a sört miközben a médiának nyilatkozik. 🤣🤣🤣🤣 LOL

Jól van kicca, olyan vagy mint egy piaci kofa. Sikerült ide is iderángatnod a kedvenc témáitokat, miközben csak egy gay módra söröző buzeránsról van szó.

Látod, komoly gondjaid vannak. :D

Otthon is ez megy?

- Fiam, kérsz még egy kis levest?

- Pedofília, pedofília, pedofilía!

:D :D :D

trey @ gépház

rajtatok kívül már senki nem abban gondolkodik hogy jobb és bal oldal. emberek egy csoportjának már kezd a fasza ki lenni abból hogy ketté van osztva az ország. és ez a parlamentben ülő balfasz gecik miatt van akiket szopkodtok.

Nem túl szofisztikált az írásod. Ez nem ennyire egyszerű. A törésvonal szerintem a nyugati erőközpont, kulturális diktatúrába beolvadni kívánók, valamint a nemzeti identitást és viszonylagos homogenitást fenntartani kívánók között van. Tehát nem, véleményem szerint egyáltalán nem Orbánék osztják ketté az országot. A nemzeti identitásban gondolkodók és az azt feladó, nyugatosok között Orbánék nélkül sem lenne nagy összeborulás, egymásra találás, mert alapvető kérdésekben, célokban van nézetkülönbség.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Úgy fogja mintha műbroki lenne.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Szerkesztve: 2024. 03. 29., p – 09:54

Reklámmentes fotó. Ennyi. (Ha látszana, milyen sör, akkor meg az lenne a baj, hogy az xyz sörgyár...)

Ha elhiszed, hogy az, amit írtál róla, igaz, akkor ugye azt is elhiszed, hogy a neje egy pedofil baromnak a szabadlábra kerülésében és még sok más ügyben is sáros - és azt is gondold végig, hogy az általa készített és publikált(!) hangfelvételeken azt, amit mond és tesz, azt a felvétel tudatában mondta és tette.

Azt, hogy "félig bebaszva" azt honnan veszed? Talán előtte szondát fújattál vele? 2024 van, egy fotó qrva sokmindent elbír... Manapság bárkiről készülhet erősen kompromittáló "fotó", akár olyan is, amiről szakértő sem mondja meg, hogy fake.
 

Ha elhiszed, hogy az, amit írtál róla, igaz, akkor ugye azt is elhiszed, hogy a neje egy pedofil baromnak a szabadlábra kerülésében és még sok más ügyben is sáros - és azt is gondold végig, hogy az általa készített és publikált(!) hangfelvételeken azt, amit mond és tesz, azt a felvétel tudatában mondta és tette.

A részemről onnan kezdve, hogy lemondott és kivonult a közéletből, lényegtelen. Ha neked ezen kívül még dolgod van vele, akkor azt a bíróságon megteheted. Rajta!

Ellenben a sörös dobozt fasz formában fogó trógerre, aki éppen bevonulni kíván evone félék (és ahogy látom, a te) segítségével a közéletbe. Nincs magasan egyébként a szintetek, ha ez szerintetek rendben van ... Vagy az "ellenségem ellensége a barátom" mindent kibír?

Azt, hogy "félig bebaszva" azt honnan veszed?

Ahonnan ti, hogy az "ügyészség korrupt" a vizsgálat lefolytatása előtt. 🤷‍♂️

Manapság bárkiről készülhet erősen kompromittáló "fotó", akár olyan is, amiről szakértő sem mondja meg, hogy fake.

Ahogy hangfelvétel is, amiről a szakértő sem mondja meg, hogy minek hatására, hogyan, mi célból, milyen aljas módszerekkel ... 🤷‍♂️

Látod?

trey @ gépház

"Ahonnan ti, hogy az "ügyészség korrupt" a vizsgálat lefolytatása előtt." - Írtam, állítottam én ilyet? Ha netán az Európai ügyészséghez csatlakozni merne orbánisztán, akkor beszélgethetnénk a témáról, de úgy tűnik, nincs vér a pucájukban erre, pedig "igény az vóna' rá..."
 

"Ellenben a sörös dobozt fasz formában fogó trógerre," - Mondja ezt egy kábszeres kurvapecér polginak örömködő alak...

Az európai ügyészséggel csatlakoznánk egy politikailag determinált szervezethez, s ez a politikai irányvonal nem barátja a szuverén nemzetállamoknak, és nem barátja a konzervatív gondolkodásnak. Csupán ennyi a baj vele. Én azt támogatom, hogy amennyire lehet, maradjunk szuverének, az első adandó alkalommal lépjünk ki az EU-ból és a NATO-ból.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Aha. És termeljünk meg magunknak mindent _is_ és felejtsük el, hogy exportra termelhetünk bármit is... Észre kéne venni, hogy nagyjából a molyfing a tornádóban a gazdasági ereje orbánisztánnak, bónuszként nyersanyaggal, energiahordozókkal sem igazán rendelkezik...

Mikor is csatlakoztunk az EU-hoz? Azelőtt szerinted nem is létezett Magyarország? Mindamellett nem igaz az, amit sugallsz, hogy EU-n kívüli állam nem kereskedhet az EU-val. Továbbra reális az a megközelítés is, hogy az EU egy gazdasági társulás mindenféle jogi, társadalmi és politikai integráció nélkül. De az eredeti felvetésem az európai ügyészséggel volt kapcsolatos.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Keresked_het_, de az EU vámszabályai szerint. ÉS ugye mit tud orbánisztán exportálni olyasmit, amit az EU-n _belül_ nem tudnak előállítani? Nos? Az, hogy az Európai ügyészség fájna a fidesznek, az tény, mert elég gyorsan rájuk borítanák a lopásért, csalásért, korrupcióért azt a bizonyos éjjeliedényt - amit a hazai politikai elit egyik odlala sem tudja/meri/akarja borítani - mert mindegyik oldal nyakig sz@ros benne.

Egy jól felépített karaktergyilkosság zajlik, és te ehhez asszisztálsz. Deutsch tompikáról ennél durvább képeket is lehetne publikálni, meg a Szájer Józsikáról, és még gondolom sok mindenkiről, pártállástól függetlenül. 

A faszért lett pol?  Ez egy sörözés semmi több. Miért számít ki csinálja?

legalabb vallald mar fel hogy azert dobtad ide hogy a fideszes haverkaiddal picsoghassatok egyet

szekunder szegyenerzetem van az osszes csira fenti kommentjetol, az oroszbarat-technofob locsemegetol kezdve a fofideszes trejcsi kommentjeivel bezarolag.

Most ilyen képeket kell megosztani, meg hogy kipukkadt a lufi. Nagyon fontos, hogy ne a Rogánig nyúló korrupciós botrányról legyen szó. 
A kontraszelektált megafonosok inkább valamilyen őszinte, zsigeri megnyilatkozást tesznek közzé. 
Hogy issza a sört? Ez a balfasz sok más kritikát megérdemel, de ez jön csettintésre. Nem csodálom. Csak végig kell nézni ezeken a lúdtalpas, ikszlábú, kövér vagy jólfésült törpéken. (Ezt azért írom bocsi, mert már tele a tökötök a píszível)
Szerintem ezzel a Petőfi filmmel bebiztosítottátok a szavazóbázist a következő 20 évre.
Apukához senki ér fel man of steel